Om foreningen

Vi er en stor gruppe af personer, alle med dyb interesse for miljø og klima fra mange forskellige organisationer som har valgt at forene vores kræfter og viden for mest effektivt at tage ansvar og være en saglig del af de løsninger, der er nødvendige for at sikre vores planets fremtid via en bæredygtig udvikling og en miljømæssigt forsvarlig adfærd.

Foreningen blev stiftet 28.8.2019 og her vedtog forsamlingen disse vedtægter.

Bestyrelsen består p.t. af Adrian Hassler, Peter Alving og Poul Kattler.

Vil du hjælpe os?

Vi er altid glade for en hjælpende hånd, så hvis du synes at du vil være en del af vores gruppe er du meget velkommen.

Bliv medlem!

Vi ønsker at fremme kommunikationen mellem aktivister i Bevar Jordforbindelsen. Når du melder dig ind som medlem bliver du opfordret til både at deltage i vores google mailgruppe og vores lukkede Facebook gruppe.

Logo

Vi bruger dette logo. Du kan hente det ved at klikke i billedet. Andet grafik og løbesedler hentes her.