skip to Main Content

Dansk forsker: Jeg vil ikke flyve mere

Dansk Forsker: Jeg Vil Ikke Flyve Mere

Med al min viden om global opvarmning og med alt det, som jeg ser ske rundt omkring i verden — ekstremt vejr, skybrud, tørke, varmebølger, superstorme — mener jeg nu, at situationen er så alvorlig, at jeg ikke længere kan forsvare at flyve. Og derfor vil jeg holde op med det. Jeg ønsker ikke længere at være en del af problemet, jeg vil være en del af løsningen, siger Jesper Grimstrup. Og han fortsætter:

Som teoretisk fysiker har jeg fulgt klimaforskningen tæt igennem de sidste 20 år, og jeg er dybt bekymret for det, der sker med klimaet. Jeg er bekymret for at vores mulighed for at handle snart vil svinde ind, idet klimaet skubbes så meget ud af balance, at det når såkaldte ‘tipping points’. Det må vi ikke lade ske. Det ville være en katastrofe for menneskeheden.

Læs hele indlægget i POINT of VIEW International

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bevar jordforbindelsen

Vi er flere, der skriver under dette navn.

Back To Top
X