skip to Main Content

Klimacamp i Kongelunden lørdag den 17. september

Klimacamp I Kongelunden Lørdag Den 17. September
  • Nej til udbygningen af Københavns Lufthavn i Kastrup
  • Nej til klima- og naturskadelige infrastrukturprojekter
  • Ja til naturværdier i land og by

Bevar Jordforbindelsen er gået sammen med en lang række lokale grupper landet rundt om en dag, hvor vi laver koordinerede events under titlen “klimacamps”. Det sker for at bekæmpe nye naturødelæggende fossile infrastrukturprojekter og byudviklingsprojekter og finder sted lørdag den 17. september kl. 18.00 – 21.00.

Sammen med den lokale borgergruppe CPH Uden Udvidelse laver vi en klimacamp i Kongelunden lørdag aften, når mørket falder på og flyene drøner hen over skoven. Hvis nogen af os kan finde nattero, så overnatter vi på campen. Timingen kan næsten ikke blive bedre for os. Det kan blive en super god lejlighed til at markere netop modstanden mod udbygningen af Kastrup Lufthavn, og vi håber at du skriver datoen ind i kalenderen og planlægger at deltage. Vi vil også meget, meget gerne høre fra alle, der kan bidrage med noget; lige fra sceneopbygning, pavilloner, underholdning, guidede ture i Kongelunden, båltale, lokumsvogne og alt muligt andet.

Vi vil udvikle vores event og beskrive den hér på siden. Vi har ambitionen om, at det bliver en af de tre største events den aften, lige så stor som dem i Aalborg og omkring Kattegat. Og at vi får gode indslag til landsdækkende transmission og stor presseopmærksomhed.

>> Se beskrivelsen af Naturcamps her (generelt for alle)

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bevar jordforbindelsen

Vi er flere, der skriver under dette navn.

Back To Top
X